Шукати в цьому блозі

середу, 8 серпня 2012 р.

Цікаві факти про котів. Частина 1

цікаві факти про котів
Продовжуючи доносити до вас цікаве про котів, сьогодні ми поговоримо про факти.  Зібравши з усього світу цікаві факти про котів, я ділюсь ними з вами.


Чи знали ви, що коли коти нявчать до вас, вони хочуть поговорити саме з вами? Адже нявкотом коти не спілкуються між собою.

Найбільший вияв любові, яким може удостоїти вас кіт, - це високо підняти догори хвоста і завібрувати ним, це означає «я тебе обожнюю». Якщо ж хвіст опустився - кіт став до вас байдужим.  Коли ж коти махають хвостом зі сторони в сторону - вони стоять перед вибором і обмірковують щось. Як тільки кіт приймає вибір, його хвіст зупиняється.



Ще дещо цікаве про котів. Найменшою кішкою вважається сінгапурська кішка, кіт цієї породи важить приблизно три кілограми, а кішка - не більше двох кілограмів. А найбільшим представником котячих є тигр, його вага досягає 300 кілограмів.

Одним із цікавих котів можна вважати кота на імя Пусс (Puss), уславився він тим, що прожив 36 років і став одним з найстаріших котів. Можливо скоро його рекорд поб’ють, а поки що просто уявимо, що котячі роки до людських відносяться як 1 до 7 .

Існують країни, в яких домашня кішка в сім'ї є винятком, наприклад, в Габоні чи в Перу. В таких же країнах як, наприклад, Австралія, кішки живуть майже в кожній сім'ї, практично на кожного жителя припадає по одній кішці. Ще цікаві факти про котів! В місті Кі-Уест, що знаходиться на самому півдні штату Флорида так багато котів, що на кожного жителя міста припадає приблизно 4 коти.

Ось такі цікаві факти про котів я підготував для вас сьогодні. Наступну порцію цікавинок очікуйте найближчим часом!

Немає коментарів:

Дописати коментар