Шукати в цьому блозі

четвер, 16 серпня 2012 р.

Цікаві коти Частина 1

Цікаві коти
Сьогодні я розкажу вам, які ще реальні і живі цікаві коти населяють нашу чудову планету. Ось лишень маленький список з їх представників.)


Манул - найпухнастіший улюбленець інтернетів

Насправді це не кіт, а ціла порода котів. Диких котів, що мешкають в Центральній і Середній Азії. Їх  особливістю є найгустіша серед усіх інших котячих шерсть. І дивній вираз морди, за що вони і отримали таку любов. Що тут скажеш? Хіба що: погладь кота!




Стаббс - кіт мер 

Жителі міста Талкітна на Алясці, ось уже 15-й раз обирають кота мером міста. Свій вибір виборці міста аргументують тим, що по-перше, в місті немає достойних політиків, а по-друге, кіт не буде плести інтриг і красти. Сам рудий кіт на ймення Стаббс також задоволений своєю долею бути першим у світі мером-котом. Ще цікаві факти про котів:



Хенк - кіт що мітить в сенат  

Дев'ятирічний вуличний кіт на ім’я Хенк вирішив скласти конкуренцію двом колишнім губернаторам штату Вірджинія на виборах в Сенат США - Джорджу Аллену і Тіму Кейну. Чотириногий політик веде виборчу кампанію з січня і позиціонує себе як «горду і незалежну» особистість з «реальним життєвим досвідом, унікальним світоглядом і невичерпною енергією».


Ось такий списочок цікавих котів я підготував для вас сьогодні. Незабаром я напишу про інших цікавих котів нашої планети.


Немає коментарів:

Дописати коментар